13 Nisan 2016 Çarşamba

Düğün Paketleri

Düğün Paketi 


Düğününüz! Hayatınızdaki en önemli ve değerli günlerin başında geliyor ! Hiç bir şeyin planlananın aksine gitmemesi ve her şeyin hazır olması gerek ve aynı zamanda bu sizin düğününüz ihtiyaçlar, hizmetler karşılanacak diyede düğününüzü sizin içi yorucu ve stresli bir hale getirmemeniz gerekiyor. Peki ama nasıl' ın cevabını sizde kendinize soruyorsanız cevabın konu başlığında saklı olduğunu göreceksiniz. Evet düğün paketi. Alınması hedeflenen eşyaların veya hizmetlerin teker teker ayrı olarak alınması normal şartlarda daha pahalıya, uzun süre kayıplarına ve düğün öncesi strese sebep olacak olması düğün paketlerinin en çok tercih edilmesi nedenlerindendir.  Düğün Paketi denildiğinde
aklımıza en fazla beyaz eşya, mobilya ve çeyiz paketleri gelmesine rağmen bu sektörlerin haricinde düğün organizasyonları,tatil paketi gibi ürün ve hizmetler için de "düğün paketi" teriminin kullanıldığını görmekteyiz.




   Düğün Paketi Çeşitleri 


 1. Düğün Organizasyon Paketi 


   Düğün organizasyon fiyatları belirlenirken ön planda olan ve düğün bütçesinin büyük bir kısmını oluşturan noktalar arasında düğün mekanı, gelinlik ve damatlık, düğün yemek  hizmetleri, düğün fotoğrafı, düğün çiçekleri ve mekan süslemelerini sayabiliriz. Düğün organizasyon bütçesinin yaklaşık olarak %80'ini bunlara ödeyeceğiniz ücretler oluşturacaktır.  Düğün organizasyonu gerçekleştirmek için az önce saydığımız alanlarda görüşeceğiniz firmalarla tek tek pazarlık yapabilirsiniz veya daha iyisi tecrübeli bir düğün organizatörü ile anlaşıp tüm bu işleri sizin için yapmasını sağlayabilirsiniz.


 

2. Mobilya Düğün Paketi


   Mobilya Düğün Paketi, üçlü paketler halinde ekonomik olduğundan ve mobilyaların takım halinde olması, modaya uygun şık modern tasarımlı eşyalar içermesi, birbiriyle uyumlu renklerin tercih edilmesi vb. sebeplerden evlenecek çiftler tarafından talep görür.

 

3. Beyaz Eşya Düğün Paketi 


  Beyaz eşya düğün paketi çoğunlukla bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve buzdolabı, fırın, davlumbaz şeklinde beşli paketlerden oluşmaktadır. Bazen bulaşık makinesi yerine pakete televizyon veya ocak dahil edildiği de görülmektedir. İyi bir fiyat araştırması yapılmalıdır. Sebep mi? Ergonomik tasarımlı beyaz eşyalar piyasada uygun fiyatlara vardır. Lüks sınıfa geçmediğiniz sürece bir beyaz eşya paketinin fiyatı sizi çok zorlamayacaktır. Amacım, zevkinize müdahale etmek değil, yeni evlenmişsiniz ve elinizde bir miktar paranız kalsın. Sonuçta hepsi aynı özelliklere sahip ürünler ve aynı işi görüyor değil mi? Beyaz eşya seçiminde bir değil birden çok özelliği göz önünde bulundurmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder